Retea PSG Contact Suport online
Calculator asigurare RCA Calculator asigurare CASCO Calculator asigurare locuinte Calculator asigurare medicala de calatorie Calculator asigurare filme si evenimente Pentru asigurari filme si evenimente click aici
MAI MULTE TIPURI DE ASIGURARI Consiliere Asigurari

Asigurari RCA

In DOAR 2 MINUTE poti afla CEL MAI IEFTIN RCA GARANTAT dintr-o lista de preturi ale asigurarilor RCA de la toate societatile din Romania!

Asigurari CASCO

Calculator CASCO IEFTIN - avarii si furt auto

Asigurari de locuinta

Afla ce ai nevoie pentru a putea asigura locuinta dvs. la cel mai bun pret.

Asigurari medicale

Asigurare medicala de calatorie pentru Romania, Europa si alte continente.

Asigurari filme si evenimente

Asigurari riscuri de film si evenimente.
CENTRE DAUNE
Icon securitate LibraPay

Servicii

 

•  Consiliere gratuita

Analizam atat nevoia dvs. de asigurare cat si oferta prezenta pe piata si va ajutam sa gasiti cele mai bune solutii pentru situatia concreta constatata.

 

Evaluarea riscurilor

Elaboram pentru fiecare client o strategie persoanlizata de asigurare, indiferent daca este vorba despre asigurari casco, asigurari locuinte sau orice fel de asigurari, mentionand riscurile care trebuie cu adevarat acoperite, riscuri ce se pot autoasigura, marimea acoperirii si a retinerilor ca elemente de evaluare a primelor, precum si modalitatile de plasare a riscurilor catre unul sau mai multi asiguratori selectati, pe piata locala si/sau internationala.

 

Emiterea si urmarirea derularii contractelor dvs. de asigurare

Dupa emiterea politei de asigurare, colaborarea noastra cu clientii abia incepe! PSG Insurance Broker administreaza derularea contractelor  asigurandu-se de respectarea termenelor de plata, a primelor de asigurare si a ajustarilor necesare, monitorizand in permanenta reducerea sau cresterea riscurilor plasate, elaborand rapoarte specifice etc.

 

Asistenta profesionsita prompta in orice problema legata de procedura de recuperare a daunelor

Sunteti scutiti sa pierdeti timp pretios si sa folositi angajati suplimentar pentru contactarea diferitelor societati de asigurare, analiza ofertelor primite, pastrarea evidentei politelor incheiate, a ratelor scadente. In caz de dauna tot ce trebuie sa faceti este sa avizati brokerul.

 

Cele mai avantajoase oferte

Ca profesionist bine informat si documentat, PSG Insurance Broker este in masura sa negocieze pentru clientul sau atat  asigurari casco, asigurari de locuinta adaptate cerintelor sale (tailor-made), cu prime de asigurare mai mici decat daca v-ati fi adresat direct unei societati de asigurari, cat si cel mai ieftin si convenabil rca. Prin faptul ca brokerul gestioneaza un portofoliu de asigurari, asiguratorul este dispus în a acorda reduceri de prime la politele incheiate prin intermediul acestora, in beneficiul clientilor.