Retea PSG Contact Suport online
Calculator asigurare RCA Calculator asigurare CASCO Calculator asigurare locuinte Calculator asigurare medicala de calatorie Calculator asigurare filme si evenimente Pentru asigurari filme si evenimente click aici
MAI MULTE TIPURI DE ASIGURARI Consiliere Asigurari

Asigurari RCA

In DOAR 2 MINUTE poti afla CEL MAI IEFTIN RCA GARANTAT dintr-o lista de preturi ale asigurarilor RCA de la toate societatile din Romania!

Asigurari CASCO

Calculator CASCO IEFTIN - avarii si furt auto

Asigurari de locuinta

Afla ce ai nevoie pentru a putea asigura locuinta dvs. la cel mai bun pret.

Asigurari medicale

Asigurare medicala de calatorie pentru Romania, Europa si alte continente.

Asigurari filme si evenimente

Asigurari riscuri de film si evenimente.
CENTRE DAUNE
Icon securitate LibraPay

Despre noi

      Cu un numar de 20 angajati, PSG Insurance Broker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania.Gestionam  programele de asigurari pentru mai bine de 200 de companii romanesti si internationale, iar divizia noastra de retail oferta servicii de brokeraj unui numar semnificativ de persoane fizice : de la asigurari casco, asigurari de locuinta, asigurari medicale, pana la cel mai ieftin rca.

 

     MISIUNE

      Misiunea noastra este sa devenim consilierul si partenerul dumneavoastra de  incredere.Vrem sa ne diferentiem prin perspectivele pe care le oferim, prin responsabilitate si deschidere fata de client.

 

     PRINCIPIILE NOASTRE

 

  •  COMUNICARE   - pastram in permanenta legatura cu clientul nostru, oferindu-i asistenta pe intreaga perioada de asigurare. 
  •  INTEGRITATE  - construim relatii bazate pe incredere si echilibrate sub aspectul drepturilor si obligatiilor corelative.
  •   PARTENERI     -  lucram cu parteneri locali sau internationali de incredere, care ne permit sa oferim servicii imediate si de calitate.

      

      FILOZOFIA NOASTRA

      Gasirea produsului optim, adaptat cerintelor si nevoilor dumneavoastra, este un lucru simplu! Stim cat de important este sa obtineti fara consum suplimentar de timp, energie si bani asigurari care va sunt necesare, asa ca am construit un sistem prin care puteti beneficia cu adevarat de toate acestea.

 

                                                        Ce poate face PSG Insurance Broker pentru dumneavoastra?

 

 


           Principalul beneficiu, tangibil, il reprezinta evitarea unor cheltuieli suplimentare care ar trebui facute sau ar putea sa apara deoarece :

 

  • nu a fost identificat cel mai bun raport calitate-pret la procurarea politelor de asigurare necesar;
  • protectie impotriva riscului;
  • politele de asigurare incheiate nu acopera toate riscurile la care sunteti expus, iar producerea unui eveniment poate determina aparitia unor daune neasigurate;
  • ar trebui angajat si pregatit profesional personal suplimentar care sa se ocupe atat de managementul riscului in cadrul firmei, cat si de gestionare a politelor, relatia cu asiguratorii, gasirea celor mai bune oferte;