Retea PSG Contact Suport online
Calculator asigurare RCA Calculator asigurare CASCO Calculator asigurare locuinte Calculator asigurare medicala de calatorie Calculator asigurare filme si evenimente Pentru asigurari filme si evenimente click aici
MAI MULTE TIPURI DE ASIGURARI Consiliere Asigurari

Asigurari RCA

In DOAR 2 MINUTE poti afla CEL MAI IEFTIN RCA GARANTAT dintr-o lista de preturi ale asigurarilor RCA de la toate societatile din Romania!

Asigurari CASCO

Calculator CASCO IEFTIN - avarii si furt auto

Asigurari de locuinta

Afla ce ai nevoie pentru a putea asigura locuinta dvs. la cel mai bun pret.

Asigurari medicale

Asigurare medicala de calatorie pentru Romania, Europa si alte continente.

Asigurari filme si evenimente

Asigurari riscuri de film si evenimente.
CENTRE DAUNE
Icon securitate LibraPay

Intrebari

Ce trebuie sa fac daca doresc sa inchei o polita RCA prin intermediul Psg Broker ?
Noi procedam in asa fel incat sa fie cat mai usor pentru dvs. Pentru o polita RCA, completati formularul de comanda online si noi revenim cu un telefon la dvs, in cel mai scurt timp, pentru a va comunica cele mai bune preturi RCA de pe piata si pentru a discuta detaliile livrarii.
In cat timp primesc polita RCA ?
Rca-ul il puteti primi scanat, in maxim 10 minute de la emitere pentru a putea circula fara probleme oriunde in tara. RCA-ul fizic va ajunge la dvs in cel mai scurt timp posibil. Noi vom cauta pentru dvs solutiile optime de livrare.
Cat platesc amenda in cazul in care nu am RCA ?
Valoarea amenzii este de 1 000 Lei sau 500 de Lei daca achitati in 48 ore. Pe langa amenda vi se retin talonul si placutele de inmatriculare pana la incheierea asigurarii RCA. In cazul producerii unui accident, dvs veti plati si despagubirile aferente.
« Pagina 1 »